FAQ

Meest gestelde vragen

Heeft u een vraag over een bestelling of wilt u graag een bestelling plaatsen bij Nassau? We helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen.  Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice

Garagedeuren assortiment

Wij bieden sectionaal garagedeuren in ons assortiment aan. Dit betekent dat ze plaatsbesparend onder het plafond liggen en recht naar boven open gaan.  Dit heeft een aantal voordelen zoals:

 • Een sectionaaldeur past bijna altijd;
 • Zowel in uw garage als op uw oprit houdt U  de maximale ruimte om te parkeren;
 • Sectionaaldeuren zijn gemakkelijk en goed te isoleren;
 • Uw garagedeur is gemakkelijk te bedienen en kan zeer veilig worden afgesloten.

Ons garagedeuren assortiment is via onze webshop gemakkelijk online te bekijken en te bestellen. Alles wordt specifiek gemaakt naar uw wensen en behoeftes. Zo zijn er verschillende modellen beschikbaar, heeft u vrije kleurkeuze en kunt u kiezen welke ramen in uw garagedeur geplaatst moeten worden.

Kosten Garagedeur

Bij Alsta Nassau verkopen wij elektrische garagedeuren van de beste kwaliteit. Daarnaast worden onze garagedeuren standaard geleverd met een handzender.

De prijs van een garagedeur hangt af van het model en de grootte van de deur. Maar bij Alsta Nassau zijn elektrische garagedeuren al te bestellen vanaf €998.

Zoals reeds vermeld zijn onze deuren van de beste kwaliteit. We kunnen deze kwalitatief goede garagedeuren goedkoop aanbieden omdat wij een methode hebben ontwikkeld waardoor u zelf de garagedeur kan monteren. Dit scheelt voor u enorm in de kosten omdat u geen montagekosten betaald. Wat natuurlijk ideaal is voor de doe-het-zelver, onze garagedeuren kunt u gemakkelijk te monteren door onze nauwkeurige handleiding en onze montagevideo’s.

Mocht u geen tijd hebben om de deur zelf te monteren, of bent u niet zo handig, dan kunt u gebruik maken van onze montageservice. Voor €400,- komt een medewerker van Alsta Nassau de deur bij u thuis installeren zodat u er geen omkijken naar heeft. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor demontage van uw oude deur en bieden wij ook een inmeetservice aan. Dit betekent dat Alsta Nassau bij u thuiskomt om uw nieuwe deur op te meten. Zo weet u zeker dat u een garagedeur besteld met de juiste maatvoering.

Alsta Nassau is erg trots op haar, in Denemarken, geproduceerde garagedeuren.  Alle garagedeuren zijn gemaakt van de beste kwaliteit aluminium, wat betekent dat de deur onderhoudsvrij is en de garagedeur niet roest.

Al onze garagedeuren worden op maat gemaakt naar uw wensen en eisen. In onze webshop ontwerpt uzelf uw garagedeur door de kleur, het model, vensters en grootte te kiezen – dan ziet u meteen uw exacte prijs. Wilt u weten wat een garagedeur kost die voldoet aan uw wensen? Neem dan een kijkje op onze webshop.

 

 

Waarom een Nassau Garagedeur?

Onze garagedeuren worden speciaal gemaakt naar uw wensen. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom u voor Nassau moet kiezen:

 • Onze garagedeuren worden gemaakt in Denemarken en zijn van een uitstekende kwaliteit;
 • Onze gararedeuren zijn speciaal gemaakt voor de doe-het-zelver;
 • Wij vinden het milieu belangrijk, onze garagedeuren zijn dan ook goed geisoleerd;
 • De deuren zijn standaard uitgerust met vingerklembescherming en inbraakbeveiliging;
 • Onze garagedeuren zijn gemakkelijk te bestellen via onze webshop.

Dus genoeg redenen om een Nassau deur te kopen! Maar dit is nog niet alles, bekijk onze garagedeur pagina voor nog meer informatie.

Montageservice van Nassau

De montageservice van nassau is de oplossing als u niet zo handig bent, of als u geen zin of tijd heeft om zelf uw garagedeur te installeren. In samenwerking met gespecialiseerde bedrijven uit de regio zorgt Nassau voor een veilige en professionele montage en installatie van uw garagedeur. U hoeft alleen uw garagedeur te ontwerpen in de webshop en wij doen de rest.

De voordelen van de montageservice van Nassau:

 • Voordelig: u betaalt een vaste prijs van €300,- per garagedeur, dus geen verrassingen achteraf
 • Deskundig: montage vindt plaats door onze ervaren partners
 • Gemak: Onze partners hebben alle benodigdheden voor het installeren van de garagedeur
 • Zekerheid: De monteur vertrekt pas als u helemaal tevreden bent

Gebruik maken van onze montageservice is heel eenvoudig. U hoeft alleen het vinkje te selecteren in onze webshop.

U kunt er ook voor kiezen om uw garagedeur zelf te monteren met onze montagehandleiding.

Een garagedeur inmeten

Om het perfecte eindresultaat te bereiken is het belangrijk dat uw garagedeur precies past. Het inmeten van uw garagedeur is dus een serieuze klus. Durft u zelf niet de maat op te nemen of laat u uw garagedeur liever monteren door een professional? Dan biedt de inmeetservice van  Nassau uitkomst. Zodra u kiest voor de inmeetservice, wordt er binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen door een van onze partners voor het inmeten van de garagedeur. Tijdens het inmeten kijkt de professionele monteur naar de dagmaat van de garagedeur en of de algehele situatie geschikt is voor het plaatsen van een garagedeur. Zo bestelt u altijd een garagedeur die perfect past.

Gebruik maken van onze inmeetservice is heel eenvoudig. U hoeft alleen het vinkje te selecteren in onze webshop. Let er op dat u wel nog steedsde globale afmetingen moet doorgeven, dit voor het berekenen van de totaalprijs van de garagedeur. De monteur komt bij u thuis en kijkt de doorgegeven maten door. Als u een fout heeft gemaakt wordt dit gewoon gecorrigeerd door de monteur en wordt de prijs opnieuw berekend.

U kunt er ook voor kiezen om uw garagedeur zelf in te meten. De instructies hiervoor vind u op de FAQ pagina of bekijk ons instructiefilmpje 

Een garagedeur opmeten

Als u online een garagedeur besteld is het belangrijk uw garagedeur goed op te meten. Een garagedeur opmeten is  heel gemakkelijk. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een rolmaat.

 

Stappenplan voor het opmeten van uw garagedeur: 
Stap 1 A+B:  Het is belangrijk om als eerste de dagmaat op te meten. Dit doet u door de breedte en lengte van het deurgat op te meten. Dit zijn ook de maten die u invult in de configurator op onze website.

Stap 2 C+D: Om de garagedeur goed te kunnen monteren heeft u een minimale zijruimte nodig. Aan beide kanten van uw garagedeuropening moet een vrij stuk muur zijn van 90mm.

Stap 3 E: Voor het inbouwen van de motor hebben wij een vrije bovenruimte nodig. Dit is de ruimte tussen de bovenkant van de garagedeuropening en het plafond. De bovenruimte dient minstens 120 mm (breedte tussen 2000 – 3000 mm) of 140mm (3000 mm+).

Stap 4 F:  Meet de inbouwdiepte op. Dit is de ruimte van de garagedeuropening tot achterin de garage. Is uw garagedeurhoogte tussen de 1830mm – 2125mm? Gebruik dan 3305mm inbouwdiepte. Is uw garagedeurhoogte tussen de 2126mm – 2330mm? Gebruik dan 3555mm inbouwdiepte.

Een handig hulpmiddel voor het opmeten van een garagedeur is ons instructiefilmpje. Hierin kunt u duidelijk zien hoe u een garagedeur moet opmeten.

 

Een garagedeur monteren

Een garagedeur monteren klinkt misschien moeilijk maar Alsta Nassau garagedeuren zijn speciaal ontworpen voor de doe-het-zelver. De deuren zijn dan ook vrij eenvoudig zelf te monteren. Enige technische kennis is is handig maar niet verplicht.

Bij de garagedeur wordt een duidelijke montagehandleiding geleverd. Hier kunt u stap voor stap zien wat u moet doen om de garagedeur veilig te monteren. Deze handleiding staat vol met belangrijke informatie met betrekking tot veilige montage, gebruik en onderhoud van uw garagedeur.

Het is belangrijk dat u de tijd neemt voor het installeren van een garagedeur.  Lees voordat u uw werkzaamheden begint de gebruikershandleiding helemaal door. U vindt de handleidingen hier

Load More

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)