Hoe moet ik mijn garagedeur opmeten?

Een garagedeur opmeten

Als u online een garagedeur besteld is het belangrijk uw garagedeur goed op te meten. Een garagedeur opmeten is  heel gemakkelijk. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een rolmaat.

 

Stappenplan voor het opmeten van uw garagedeur: 
Stap 1 A+B:  Het is belangrijk om als eerste de dagmaat op te meten. Dit doet u door de breedte en lengte van het deurgat op te meten. Dit zijn ook de maten die u invult in de configurator op onze website.

Stap 2 C+D: Om de garagedeur goed te kunnen monteren heeft u een minimale zijruimte nodig. Aan beide kanten van uw garagedeuropening moet een vrij stuk muur zijn van 90mm.

Stap 3 E: Voor het inbouwen van de motor hebben wij een vrije bovenruimte nodig. Dit is de ruimte tussen de bovenkant van de garagedeuropening en het plafond. De bovenruimte dient minstens 120 mm (breedte tussen 2000 – 3000 mm) of 140mm (3000 mm+).

Stap 4 F:  Meet de inbouwdiepte op. Dit is de ruimte van de garagedeuropening tot achterin de garage. Is uw garagedeurhoogte tussen de 1830mm – 2125mm? Gebruik dan 3305mm inbouwdiepte. Is uw garagedeurhoogte tussen de 2126mm – 2330mm? Gebruik dan 3555mm inbouwdiepte.

Een handig hulpmiddel voor het opmeten van een garagedeur is ons instructiefilmpje. Hierin kunt u duidelijk zien hoe u een garagedeur moet opmeten.

 

Comment on this FAQ

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)