Hoe werkt de inmeetservice van Nassau?

Een garagedeur inmeten

Om het perfecte eindresultaat te bereiken is het belangrijk dat uw garagedeur precies past. Het inmeten van uw garagedeur is dus een serieuze klus. Durft u zelf niet de maat op te nemen of laat u uw garagedeur liever monteren door een professional? Dan biedt de inmeetservice van  Nassau uitkomst. Zodra u kiest voor de inmeetservice, wordt er binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen door een van onze partners voor het inmeten van de garagedeur. Tijdens het inmeten kijkt de professionele monteur naar de dagmaat van de garagedeur en of de algehele situatie geschikt is voor het plaatsen van een garagedeur. Zo bestelt u altijd een garagedeur die perfect past.

Gebruik maken van onze inmeetservice is heel eenvoudig. U hoeft alleen het vinkje te selecteren in onze webshop. Let er op dat u wel nog steedsde globale afmetingen moet doorgeven, dit voor het berekenen van de totaalprijs van de garagedeur. De monteur komt bij u thuis en kijkt de doorgegeven maten door. Als u een fout heeft gemaakt wordt dit gewoon gecorrigeerd door de monteur en wordt de prijs opnieuw berekend.

U kunt er ook voor kiezen om uw garagedeur zelf in te meten. De instructies hiervoor vind u op de FAQ pagina of bekijk ons instructiefilmpje 

Comment on this FAQ

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)